5 grunde til, at dine branchekolleger vælger standardsoftware

Der er blevet sagt og skrevet meget om brugerdefineret og standardsoftware. Fordele og ulemper, og hvornår hvilken mulighed vil passe til din situation. Derudover hævder mange leverandører, at de tilbyder en nøglefærdig løsning, men er det faktisk tilfældet? Og hvad bliver det prisskilt? Er der nogle skjulte omkostninger i fremtiden, for eksempel når din virksomhed vokser og processer bliver mere komplekse? Hvor standard er en standard? Og hvem afgør, om standarden indeholder de rigtige funktionaliteter?

Definitionen af ​​brugerdefineret og standardsoftware

Lad os starte med at definere disse to muligheder:

Brugerdefineretsoftware: En softwareløsning, der er tilpasset og programmeret til fuldt ud at opfylde et specifikt behov.

Standard: En færdiglavet softwareløsning, hvor alle forretnings- og logistikprocesser er integreret i softwaren som standard.

En løsning der passer til alle?

Når det kommer til standardsoftware, er det så altid “one size fits all”? Det kan det godt være, men hos Bornerups bliver vi rastløse med en “one size fits all” tilgang. Enten er løsningen for kompleks for din virksomhed, eller også begrænser løsningen dine muligheder. Derfor har vi skabt et unikt koncept, der sikrer muligheden for at drage fordel af standard- og kundetilpassede løsninger. For eksempel arbejder alle vores 100+ kunder med en standard softwareløsning, men samtidig har de skræddersyede konfigurationer. Sammenlign det med Lego og Playmobil. Et Playmobil-hus (standardsoftware) er netop det. Du kan ikke tilføje en ekstra etage. Men når du bygger et hus med LEGO, vil du modtage instruktioner, men du vil stadig have frihed til at fravige instruktionerne.

Garanteret adgang til den nyeste teknologi uden at sprænge budgettet

En af fordelene ved en standard softwareløsning er, at leverandøren er ansvarlig for at vedligeholde softwaren og samtidig ønsker at være ansvarlig. Leverandørens interesse er, at kvaliteten af ​​løsningen kan overvåges og sikre, at produktet er fremtidssikret. Dette kan omfatte nye funktioner, som efterspørges af markedet og for at sikre, at løsningen er kompatibel med ny teknologi.

Bornerups logistik - sjøfrakt

For skræddersyet software gælder som udgangspunkt, at kunden selv bestemmer, hvordan løsningen ser ud, og hvilken teknologiplatform, der skal anvendes. Spørgsmålet er dog, om du virkelig ønsker det som kunde? Eller foretrækker du måske at fokusere på din virksomhed?

Fordelen ved en velholdt standardløsning er, at du som kunde altid er sikret adgang til den nyeste teknologi og er foran dine konkurrenter. Når det kommer til Boltrics-løsningen, vil Microsoft sikre, at du altid kan bruge den nyeste teknologi. Bornerups sikrer den rigtige standardløsning til markedet og vil i samråd med sine kunder altid sørge for, at løsningen holder sig opdateret.

Dette skaber en win-win situation for både leverandøren og kunden.

Stop med at geninvestere hvert femte år

Når man sammenligner prisen på en standard versus en brugerdefineret løsning, ser det ud til, at en brugerdefineret løsning normalt er dyrere. Måske ikke når du først begynder at bruge det, men hvad sker der når din virksomhed vokser og/eller dine forretningsprocesser ændrer sig over tid? Dit ERP-system skal ofte også opdateres. For at sikre, at den skræddersyede løsning stadig passer til dine behov, er der stadig en del udvikling for at imødekomme ændringerne. Fra mange kunder, der plejede at arbejde med skræddersyede softwareløsninger, fandt de ud af, at de skulle geninvestere hvert femte år i en ny softwareløsning. Simpelthen fordi den tilpassede løsning ikke længere levede op til de aktuelle krav og ønsker.

Fordelene ved et køreklar software

Spar et par kroner: Standardsoftware er meget billigere end skræddersyet arbejde. For eksempel behøver du ikke længere bekymre dig om udviklingsomkostninger. Derudover bruger du meget mindre tid og penge på at vedligeholde softwaren og sparer dig selv for omkostningerne ved at investere i en revideret løsning hvert andet år.

Ingen bekymringer om forældet software: Det er meget nemmere for en softwareleverandør at opdatere deres egen softwareløsning for at sikre, at du kan bruge de nyeste funktioner.

Kvalitet og support: Den køreklare software bruges af en stor gruppe kunder, så den er allerede bevist. Du har adgang til et avanceret produkt, der er skræddersyet til dine branchebehov med leverandørens kvalitetsgaranti. Hvis du pludselig støder på problemer, så står supportteamet klar til at hjælpe. De kender løsningen ud og ind.

Hurtig implementering En standardløsning er hurtig og nem at implementere. Alt du skal gøre er at opsætte den rigtige konfiguration for at sikre, at løsningen opfylder dine specifikke behov. Resultatet er, at tiden til implementering holdes så kort som muligt.

Kom godt i gang med input fra branchekolleger: Din organisation er naturligvis ikke den samme som alle andre udbydere af logistikydelser. Men når det kommer til softwarekrav, svarer dine behov ofte til dine branchefællers. Med en standardløsning har leverandøren samlet disse ønsker i én løsning.

Kombiner fordelene ved brugerdefineret og standard

Hos Bornerups udviklede vi vores software som branchestandard. Men det betyder ikke, at den er ufleksibel. Fordi vi arbejder med den nyeste Microsoft-teknologi og tilbyder en løsning, hvor du kan tilpasse arbejdsgangene til dine specifikke forretningsbehov,så vi kan fuldt ud udnytte de muligheder, Microsoft Dynamics tilbyder. Vi definerer arbejdsgange per virksomhed individuelt, samt yderligere felter og rapporter. Faktisk er der en del, der er skræddersyet i standardløsningen.

Sig ja til holdbare forandringer i et langvarigt samarbejde, hvor vi kan regne med hinanden