Boltrics TMS: Komplet og langsigtet logistiksoftware

Udviklet med afsæt i branchens input og på kraften fra Microsoft Dynamics 365. Boltrics’ TMS-system fjerner tidskrævende og sløvende aktiviteter og omformer disse til effektive og fremtidssikre udgaver. 

Fra A-Z: Optimer alle aktiviteter

Transport er ikke bare transport. Det er meget mere end blot at flytte varer fra A til B. Hver dag har nye muligheder og udfordringer med sig, og det kræver et system, der kan optimere og håndtere alle aktiviteter. Boltrics’ TMS-system er udviklet med afsæt i erfaringer og udsagn fra branchen for at skabe en løsning, der kan forbedre produktiviteten og reducere manuelle arbejdsgange.

Platformen leveres på Microsofts anerkendte Dynamics 365 Business Central, der er en fremtidssikker og robust cloud-løsning. Boltrics’ mangeårig ekspertise indenfor transport og logistik er koblet til systemet, hvor brancherelevante moduler skabes til hele branchen og dermed ikke som specialfremstilling til én virksomhed. Til TMS indebærer dette moduler såsom ordrehåndtering, brændstofstyring, track and tracing, kundeportal, told samt kontrakt- og takstaftaler. 

Fast pris og levering på 3 måneder

Hos Bornerups Logistics og Boltrics leveres alle projekter efter simple, men stærke principper: Ingen specialudvikling, adopter til standard og begræns individuelle krav. Den faste leverancemodel gør, at vi kan tilbyde fast pris og fast levering inden for cirka tre måneder. Leverancemodellen er faseopdelt i fem faser, som gennemføres per site.

Moduler der sikrer din forretning

N

Order management

Indsendelse, planlægning, styring og fakturering af transportanmodninger. Tilgængelig for alle i transportprocessen

N

Fuel management

Spar på brændstofomkostninger med indsigt i brændstofforbruget.

N

Customs

Automatiser toldangivelser, generer tolddokumentation og spor deklarationsprocessen i systemet.

N

Contract & tariff agreements

Angiv takstaftaler med kunder og underleverandører med den foretrukne beregningsmetode.

N

Fleet management

Forebyg driftsstop og reducer dine flådeomkostninger med intelligent flådestyring.

N

App for drivers

Informer chaufførerne hvilke for-sendelser, der skal betales. Alle data er integreret i TMS-systemet.

N

Linking onboard units

Forbind dine indbyggede enheder til udveksling af data vedrørende lossede varer, emballage, forsinkelser, tab osv.

N

Tracking & Tracing

Spor dine køretøjer og forsendelser undervejs til planlægningsoptimering, kilometeradministration og sporing.

N

Customer portal

Giv kunder adgang til kundeportalen for at kontrollere status for deres forsendelse. Opret nye anmodninger og udskrive underskrevne fragtdokumenter.

N

Transport planning

Sammenstil forsendelser, tilknyt en enhed til forsendelsen og vurder, hvem der står til rådighed til at køre i henhold til ressourceplanlægning

N

Invoicing

Generer automatisk fakturaen, når en forsendelse er leveret.

Peter, Lineage Logistics

“Samarbejdet med Bornerups Logistics er ubesværet og fleksibelt, og interessen for vores behov skinner igennem. Sammen lykkes vi med at implementere 3PL platformen på adskillige Lineage logistics lokationer”


Simon, Lundsøe Køl & Frys

”Vi har med Bornerups fået leveret en softwareplatform, som understøtter vores processer og lager-flows på alle vores sites. Samtidig har vi elimineret de fysiske papirgange i vores daglige håndtering af 40.000 pallepladser. Det må siges at være succesfuldt og understøtter i høj grad vores kvalitetssikring og øget effektivitet”


Lars, Super Frost

”Implementeringen er gået flydende, og systemet er både intuitivt og effektivt. Forinden implementeringen bar vores arbejdsopgaver præg af manuelle processer og fysiske papirgange – det er nu fortid” 

Modulopbygning

Den modulære struktur gør det muligt at forme platformen efter dine ønsker inden for standard.

Hvem er Boltrics, og hvad indebærer Bornerups' partnerskab med dem?

Hos Bornerups samarbejder vi med hollandske Boltrics om at levere en komplet softwareløsning til virksomheder indenfor transport- og logistikbranchen. I samarbejdet fungerer Bornerups som primærleverandør og Boltrics som softwareleverandør, hvor vi arbejder tæt sammen for at sikre en problemfri og effektiv leverance. Samarbejdet er baseret på en co-op-model, hvor begge parter arbejder sammen om at opnå fælles mål og sikre den bedst mulige service for vores kunder.

Hvad indebærer fast pris?

Når beløbet for leverancen er defineret, stilles der en fast-pris-garanti. Det faste leverancekoncept garanterer en klarhed over projektets forløb, men også hvad der kan forventes økonomisk ved den konkrete leverance. Foruden sikkerheden i fast leverancetidspunkt er drift og hosting en del af prisen sammen med de løbende opdateringer, som Microsoft cloud-platformen tilbyder. Dertil er licenser inkluderet i den samlede pris.

Hvilken teknologi er platformen bygget på?

Løsningen leveres på Microsofts anerkendte Dynamics 365 Business Central, der er en fremtidssikker og robust cloud-platform. Boltrics’ mangeårig ekspertise indenfor transport og logistik er koblet til systemet, hvor nye funktioner skabes til hele branchen og dermed ikke som specialfremstilling til én virksomhed. Al ny udvikling sker på den seneste version af Business Central, hvilket sikrer, at systemet altid anvender de nyeste teknologier og udvikling på området.

Hvorfor er ingen specialtilpasning en fordel?

Årsagen til Boltrics’ internationale succes er, at deres projektmodel bygger på tre simple principper: Ingen specialudvikling, adoptér til standard og begræns individuelle krav. Ingen specialudvikling giver en yderst fleksibel løsning, som giver mulighed for at køre med forskellige løsninger på forskellige sites, og at al vedligehold bliver lettere (og langt mere økonomisk) i den fremtidige håndtering. Løsningen vil følge den udvikling, som sker hos Boltrics og Microsoft, hvilket holder løsningen opdateret både nu og i fremtiden.

Hvad adskiller løsningen fra andre på markedet?

Først og fremmest er det et 100% modulopbygget produkt, som konfigureres unikt til hver kunde. Platformen har ekspertisen fra Bornerups, Boltrics og Microsoft i ryggen, hvilket lader kunderne blive en del af et større netværk af faglig og kvalificeret viden. Platformen bygges på cloud som teknologi og opbygges som standard, hvilket giver en robust og fremtidssikker platform uden ekstraomkostninger til vedligehold af specialtilpasninger.

En komplet løsning

Vores faste projektmodel gør det muligt at levere effektive løsninger, som med opbygning af branchespecifikke moduler kan skræddersyes til virksomhedens behov. Alt-i-alt en komplet løsning, hvor der leveres et fremtidssikkert og gennemtestet WMS-system.

N

Implementering af ny platform

N

Drift og hosting

N

Løbende opdateringer

N

Licenser

N

Garanti for fast pris for leverancen