Fast pris og levering
indenfor tre måneder

Hos Bornerups Logistics er vi dansk og norsk landepartner for Boltrics, hvor vi samarbejder om levering af en komplet softwareløsning til transport- og logistikbranchen. Globalt har Boltrics leveret +400 løsninger, og sammen har vi gennemført adskillige succesfulde leverancer.

Vi arbejder efter fast leverancemodel, der indeholder tre simple principper: Ingen specialudvikling, adoptér til standard og begræns individuelle krav. Disse principper gør, at vi kan tilbyde fast pris og fast leverancehorisont på gennemsnitlig tre måneder per projekt.

Ingen specialudvikling
– kun muligheder

Boltrics’ løsning bygges på Microsoft Dynamics 365 Business Central, hvor kraften fra denne ERP-platform kombineres med funktioner udviklet specifikt til branchen. Derfor laves der ikke specialudvikling, fordi brancherelevante moduler til WMS, TMS og FMS tilkobles platformen ud fra virksomhedens behov. I sin grundform udgør det samlede produkt en komplet løsning, der tager højde for hverdagen indenfor branchen.

Adopter til standard
og undgå besvær

Jo flere tilpasninger, jo mere arbejde (og økonomi) kræver det at holde ved lige. Derfor leveres alle løsninger ud fra standard, da dette gør systemet fleksibelt og forberedt til alle fremtidige ændringer i virksomheden og den generelle teknologiske udvikling. Standard sikrer, at softwaren er konsistent, pålidelig og mulig at holde opdateret uden at gå på kompromis med de nødvendige funktioner, der kræves.

Begræns individuelle krav
og skaler forretningen

Softwaren er skabt ud fra stor branchekendskab og med øje for al nødvendig logistikfunktionalitet – dette kombineret med Microsofts’ teknologiske styrke. Når der adopteres til standard og individuelle krav begrænses, følges den kollektive viden og erfaring fra branchens eksperter. Derved anvendes den nyeste udvikling sideløbende med mulighed for hurtig omstilling, brug af netværkserfaring og konstant optimering af processer.

Du kender vejen

Årsagen til Boltrics’ internationale succes er, at leverancemodellen bag alle løsninger følger de tre grundprincipper: Ingen specialudvikling, adoptér til standard og begræns individuelle krav.

Principperne medfører, at vi kan tilbyde fast pris og fast leveringstidspunkt, hvor et site/projekt kan leveres på gennemsnitlig tre måneder. Den fastlagte proces giver alle parter i projektet en stor grad af forudsigelighed gennem en struktureret tilgang til arbejdsprocesserne. Der arbejdes efter fem faser af samlet tre måneders varighed, hvilke er henholdsvis pre-workshops, workshop, implementering, klargøring til Go-Live og slutteligt Go-Live.

Den gennemtestede leverancemetode er udviklet på Microsofts stærke system. Virksomheder på løsningen får gavn af erfaringer fra Bornerups, Boltrics og Microsoft og de fremskridt, der gøres hver dag.

Modulopbygning

Alle leverancer er 100% opbyggelig til den enkelte virksomhed ud fra Boltrics-modulerne, som er skabt med øje for netop logistikfunktionalitet. Site for site kan modulerne vælges efter behov, også tillægsmoduler kan tilkobles for at understøtte andre forretningsprocesser. Modulopbygningen gør, at standardløsningen kan formes efter behov samt problemfrit at kunne skalere brugerkapacitet og moduler op og ned alt efter udviklingen i virksomheden. Hvad end der er tale om håndtering af hurtig vækst eller af midlertidige udsving, garanterer platformen en dynamisk skalerbarhed, som tager højde for skiftende krav.

Modulerne er udviklet specifikt til transport- og logistikbranchen, hvor grundlæggende funktioner til forretnings- og logistikprocesser er integreret. Boltrics udvikler løbende ny teknologi og funktioner til platformen, og tilbyder i dag en alsidig og komplet løsning til virksomheder indenfor henholdsvis TMS, WMS og FMS. Med udgangspunkt i den enkelte virksomhed finder vi frem til hvilke moduler, der skal tilkobles den kommende platform.

Fast pris.
Fast leverancemodel.

“Samarbejdet med Bornerups Logistics er ubesværet og fleksibelt, og interessen for vores behov skinner igennem. Sammen lykkes vi med at implementere 3PL platformen på adskillige Lineage logistics lokationer” Peter, Lineage Logistics

 

”Vi har med Bornerups fået leveret en softwareplatform, som understøtter vores processer og lager-flows på alle vores sites. Samtidig har vi elimineret de fysiske papirgange i vores daglige håndtering af 40.000 pallepladser. Det må siges at være succesfuldt og understøtter i høj grad vores kvalitetssikring og øget effektivitet” Simon, Lundsøe Køl & Frys

 

”Implementeringen er gået flydende, og systemet er både intuitivt og effektivt. Forinden implementeringen bar vores arbejdsopgaver præg af manuelle processer og fysiske papirgange – det er nu fortid” Lars, Super Frost

Simple principper. Stærke leverancer.

En komplet løsning

Vores faste projektmodel gør det muligt at levere effektive løsninger, som med opbygning af branchespecifikke moduler kan skræddersyes til virksomhedens behov. Alt-i-alt en komplet løsning, hvor der leveres et fremtidssikkert og gennemtestet WMS-system.

N

Implementering af ny platform

N

Drift og hosting

N

Løbende opdateringer

N

Licenser

N

Garanti for fast pris for leverancen