Fremtidssikker og solid:
3PL Dynamics WMS.

Et lagerstyrringssystem der strømliner alle processer fra A-Z. Udviklet med afsæt i branchens input og på kraften fra Microsoft Dynamics 365. 3PL Dynamics WMS er systemet, der fjerner tidskrævende og sløvende aktiviteter og omformer disse til effektive og fremtidssikre udgaver. 

Optimering i højeste gear

Med 3PL Dynamics WMS leveres et lagerstyrringssystem, hvor der er taget højde for branchens opgaver og udfordringer. Platformen er bygget til effektivt at håndtere processer på tværs af virksomhedens aktiviteter og optimere arbejdet ved at forbedre produktiviteten og reducere manuelle arbejdsgange. Dette inkluderer processer fra RF-scanning til kvalitetskontrol, hvor automatiseringen bidrager til et skærpet fokus på omkostninger, effektivitet, kvalitet og pålidelighed – alt sammen mens den administrative byrde lettes.

Løsningen leveres på Microsofts anerkendte Dynamics 365 Business Central, der er en fremtidssikker og robust cloud-platform. Boltrics’ mangeårig ekspertise indenfor transport og logistik er koblet til systemet, hvor nye funktioner skabes til hele branchen og dermed ikke som specialfremstilling til én virksomhed. Al ny udvikling sker på den seneste version af Business Central, hvilket sikrer, at systemet altid anvender de nyeste teknologier og udvikling på området.

Fast pris og levering på 3 måneder

Hos Bornerups Logistics og Boltrics leveres alle projekter efter simple, men stærke principper: Ingen specialudvikling, adopter til standard og begræns individuelle krav. Den faste leverancemodel gør, at vi kan tilbyde fast pris og fast levering inden for cirka tre måneder. Leverancemodellen er faseopdelt i fem faser, som gennemføres per site.

Moduler der understøtter din forretning

N

RF scanning

Alle lageraktiviteter er kontrolleret via scannere. Få direkte indblik i tidsforbrug og få kontrol over logistikprocessen.

N

Customs

En direkte forbindelse til og mellem told-systemerne. Nem og hurtig håndtering af kunders toldangivelser.

N

Tracking and tracing

Med et enkelt klik kan du registrere enhver bevægelse på dit lager, både af varer, partier, paller, kasser mm.

N

Label printing

Design SSCC-lebels ud fra kundens ønsker. Definer og print labels ud fra produkt, kunde og adresse.

N

Value Added Logistics

WMS-softwaren planlægger og administrerer alle VAL-aktiviteter, som er integreret i scanningen. 

N

Customer portal

Giv kunder direkte adgang til at kontrollere deres ordrer, fakturaer, varer og ændringer i varebeholdningen.

N

Order picking

Uanset hvilken plukmetode som du anvender, understøtter softwaren alle plukaktiviteter.

N

Weight integration

Standardinterface gør det muligt at indhente vægtdata på scannerne og registrere det direkte i systemet.

N

EDI

Softwaren tilbyder flere interfaces, som kan standardiseres efter EDI-protokoller eller kundespecifikke ønsker. 

N

Quality control

Kontroller kvaliteten af varer gennem hele logistikprocessen ved tilknytning af trådløse enheder til WMS-systemet.

N

Cross docking

Konverter indgående varer direkte til udgående og placer varerne på den rette lokation via scannere.

N

Pick-by-voice

Med stemmestyret plukning kan medarbejdere nemt operere og forbedre arbejdsgange.

Modulær opbygning

Successen bag Boltrics-platformen er, at den leveres som standard. Konkret indebærer dette ingen specialudvikling og begrænsning af individuelle krav. Denne leverancemetode gør – helt naturligt – at der vil være processer, som skal ændres for at understøtte alle arbejdsgange. Løsningen er derfor skabt med modulær opbygning, som giver mulighed for at skræddersy standardløsningen til virksomhedens behov ud fra moduler, der er lavet med afsæt i branchens erfaringer.

Modulopbygningen gør det muligt problemfrit at skalere brugerkapacitet og valgte moduler løbende efter behov og udvikling i virksomheden – alt imens løsningen holdes indenfor standard. Hvadend om der er tale om håndtering af hurtig vækst eller adressering af midlertidige udsving, garanterer platformen en dynamisk skalerbarhed, som tager højde for skiftende krav og fremtidige ændringer.

“Samarbejdet med Bornerups Logistics er ubesværet og fleksibelt, og interessen for vores behov skinner igennem. Sammen lykkes vi med at implementere 3PL platformen på adskillige Lineage logistics lokationer” Peter, Lineage Logistics

 

”Vi har med Bornerups fået leveret en softwareplatform, som understøtter vores processer og lager-flows på alle vores sites. Samtidig har vi elimineret de fysiske papirgange i vores daglige håndtering af 40.000 pallepladser. Det må siges at være succesfuldt og understøtter i høj grad vores kvalitetssikring og øget effektivitet” Simon, Lundsøe Køl & Frys

 

”Implementeringen er gået flydende, og systemet er både intuitivt og effektivt. Forinden implementeringen bar vores arbejdsopgaver præg af manuelle processer og fysiske papirgange – det er nu fortid” Lars, Super Frost

Hvem er Boltrics, og hvad indebærer Bornerups' partnerskab med dem?

Hos Bornerups samarbejder vi med hollandske Boltrics om at levere en komplet softwareløsning til virksomheder indenfor transport- og logistikbranchen. I samarbejdet fungerer Bornerups som primærleverandør og Boltrics som softwareleverandør, hvor vi arbejder tæt sammen for at sikre en problemfri og effektiv leverance. Samarbejdet er baseret på en co-op-model, hvor begge parter arbejder sammen om at opnå fælles mål og sikre den bedst mulige service for vores kunder.

Hvad indebærer fast pris?

Når beløbet for leverancen er defineret, stilles der en fast-pris-garanti. Det faste leverancekoncept garanterer en klarhed over projektets forløb, men også hvad der kan forventes økonomisk ved den konkrete leverance. Foruden sikkerheden i fast leverancetidspunkt er drift og hosting en del af prisen sammen med de løbende opdateringer, som Microsoft cloud-platformen tilbyder. Dertil er angivne licenser inkluderet i den samlede pris.

Hvilken teknologi er platformen bygget på?

Løsningen leveres på Microsofts anerkendte Dynamics 365 Business Central, der er en fremtidssikker og robust cloud-platform. Boltrics’ mangeårig ekspertise indenfor transport og logistik er koblet til systemet, hvor nye funktioner skabes til hele branchen og dermed ikke som specialfremstilling til én virksomhed. Al ny udvikling sker på den seneste version af Business Central, hvilket sikrer, at systemet altid anvender de nyeste teknologier og udvikling på området.

Hvorfor er ingen specialtilpasning en fordel?

Årsagen til Boltrics’ internationale succes er, at deres projektmodel bygger på tre simple principper: Ingen specialudvikling, adoptér til standard og begræns individuelle krav. Ingen specialudvikling giver en yderst fleksibel løsning, som giver mulighed for at køre med forskellige løsninger på forskellige sites, og at al vedligehold bliver lettere (og langt mere økonomisk) i den fremtidige håndtering. Løsningen vil følge den udvikling, som sker hos Boltrics og Microsoft, hvilket holder løsningen opdateret både nu og i fremtiden.

Hvad adskiller løsningen fra andre på markedet?

Først og fremmest er det et 100% modulopbygget produkt, som konfigureres unikt til hver kunde. Platformen har ekspertisen fra Bornerups, Boltrics og Microsoft i ryggen, hvilket lader kunderne blive en del af et større netværk af faglig og kvalificeret viden. Platformen bygges på cloud som teknologi og opbygges som standard, hvilket giver en robust og fremtidssikker platform uden ekstraomkostninger til vedligehold af specialtilpasninger.

En komplet løsning

Vores faste leverancemodel gør det muligt at levere effektive løsninger, som med opbygning af branchespecifikke moduler kan skræddersyes til virksomhedens behov. Alt-i-alt en komplet løsning, hvor der leveres et fremtidssikkert og gennemtestet WMS-system.

N

Implementering af ny platform

N

Drift og hosting

N

Løbende opdateringer

N

Licenser

N

Garanti for fast pris for leverancen