Blog: Importer dine vigtigste data hurtigt og nemt

Som logistikudbyder er der ingen, der ved bedre end dig, hvor udfordrende det kan være at opnå det bedste resultat for din kunde, samtidig med at du arbejder med de små marginer i branchen. Mens du forsøger at betjene dine kunder efter bedste evne, skal du også gøre det så effektivt som muligt. Så er det ikke underligt, at du gerne vil undgå store, tidskrævende administrative opgaver. Manuel indtastning af stamdata i dit system er en af ​​de aktiviteter, du vil undgå så meget som muligt. Men hvad nu hvis du får en ny kunde? Eller hvad hvis du begynder at arbejde på en helt ny løsning, såsom 3PL Dynamics? Skal du oprette nye kundevarer én efter én? Det er meget arbejde… Heldigvis giver 3PL Dynamics dig mulighed for at importere kundevarer, adresser og lokationer direkte fra Excel. Simpelt.

Indtast nemt kundeartikler, adresser og lokationer i din software

Ved at importere stamdata til 3PL Dynamics direkte fra Excel sparer du ikke kun tid på at oprette nye kundevarer, adresser eller lokationer. Du mindsker også muligheden for fejl. For at gøre det nemt for dig selv skal du blot følge nedenstående trin. Før du ved af det, er alle dine kundevarer, adresser og lokationer blevet indtastet i softwaren.

dUdfyld Excel-skabelonen med data

Vil du i gang med at udfylde den downloadede Excel-skabelon? Men hvilke felter har du brug for? Felterne i Excel-arket svarer til felterne i 3PL Dynamics. Dette giver dig mulighed for nemt at sammenligne felterne i Excel-arket med felterne i din software og udfylde de data, du har brug for.

De mest brugte faner forklaret

I skabelonen for kundevarer samt for adresser og lokationer består Excel-arket af flere faner. For at undgå forvirring har vi forklaret de vigtigste faner nedenfor

Faner til kundevarer

Når du udfylder Excel-skabelonen for dine kundevarer, har du næsten altid brug for de tre første faner: «Customer Item», «Unit of measure» og «Carrier type».

  • Customer Item: Her udfylder du alle de kundevarer du ønsker at importere og alle relevante felter.
  • Unit of Measure: Her udfylder du enhedernes forskellige dimensioner, såsom størrelse og vægt. Husk at feltet «Customer Item» i denne fane skal være det samme som forrige fane
  • Carrier Type: Her udfylder du hvordan enhederne skal transporteres. For eksempel hvor mange enheder der passer på en palle. Husk at feltet «Customer Item» i denne fane skal være det samme som de tidligere faner.

Adressefaner

Ved import af adresser fra Excel er den vigtigste fane i skabelonen «Addresses». Sørg dog for at tjekke, om du har brug for de andre faner.

  • Adresser: Her udfylder du de nye adresser. Sørg for at udfylde feltet «no. Series». Hvis du ikke udfylder dette felt, er det muligt at udfylde det ved at indtaste de fortløbende tal manuelt.

Faner til lokationer

Har du brug for at importere nye lokationer til din software? Så vil du se, at Excel-skabelonen kun består af én fane: «Location»

  • Location: Her udfylder du de nye lokationer. Tegnene i stregkoden for lokationen skal være lig med nummeret på lokationen.

Begynd selv at importere stamdata

Vil du vide mere om import af stamdata? Eller har du brug for hjælp til at importere kundevarer, adresser eller lokationer? Send en e-mail til info@bornerup.dk. Vores konsulenter står klar til at hjælpe dig.

Sig ja til holdbare forandringer i et langvarigt samarbejde, hvor vi kan regne med hinanden