Pakkeløsningen til alle logistikudbydere

Her er pakkeløsningen til dig som logistikudbyder, der har ledt efter den rette softwareløsning til at håndtere alle nødvendige funktioner inden for forsendelsesprocessen. Bornerups tilbyder dig en hurtig, brugervenlig og pålidelig softwareløsning, som er bygget på Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Vores pakkeløsning anvender altid de nyeste teknologier inden for logistik, hvilket sikrer dig og dine kunder en hurtig og sikker forsendelse af alt gods, lige fra luftfragt, oplagring, søfragt, stykgods, told, vejtransport til kølerum.

Bornerups logistik - oplagring
Bornerups logistik - luftfragt

Luftfragt

Anvender du luftfragtforsendelser, og skal det ske nemt og effektivt, så er vores brugervenlige luftfragtssoftware optimal til administration af dine forsendelsesprocessor fra start til slut.

Lagerhotel & 3PL

Administrer nemt og sikkert opbevaring af gods for dine kunder med vores pålidelige WMS-system. Her er du sikret et lagersystem, der passer 100% til dit lager og automatiserer dine forretningsprocessor.

Bornerups logistik - søfragt

Søfragt

Hvis du håndterer forsendelser af FLC, LCL og express via søfragt, er vores FMS-software ideel til at effektivisere din forsendelsesproces på en bæredygtig måde.

Stykgods

Er du på jagt efter hurtig og pålidelig håndtering af stykgodsforsendelser, er 3PL Dynamics det ideelle program til at udveksle data direkte mellem depoterne og lastbilerne – optimal planlægning og hurtig levering.

Bornerups logistik - stykgods
Bornerups logistik - told

Told

Står du for forsendelser, der krydser landegrænserne, er 3PL Dynamics’ omfattende toldsoftware et pålideligt og brugervenligt system, der kan håndtere alle dine toldprocessor uden besvær.

Vejtransport

Uanset om du fragter stykgods, FTL (Full Truckload), LTL (Less than Truckload), FCL (Full Container Load) eller LCL (Less than Container Load) giver vores TMS-løsning en sikker vejtransport af dit gods. Softwaret understøtter alle former for vejtransport og sikrer kvalitetssikring og omkostningsstyring under hele forsendelsesprocessen.

Bornerups logistik - VMS kølerum

WMS – køl og frost

Er du en logistikudbyder, der håndterer kølerumsvarer, tilbyder vi den perfekte løsning med et WMS-software, der indeholder alle de nødvendige funktioner, du skal bruge for at imødekomme de specifikke krav til håndtering af frosne og kølede produkter.