E-fulfillment

Behandle store og små ordre på rekordtid

Udnyt mulighederne med e-fulfillment med 3PL Dynamics. Giver dig adgang til de nødvendige funktionaliteter, du har brug for til at optimere dine lagerprocesser. Uanset om det drejer sig om smarte plukstrategier, sporbarhed eller en integration med dine kunders system.

Essentielt: en smart plukkestrategi

Med e-fulfillment består ordrer ofte af små pakker med kun få varer fra lageret. Hvordan du indsamler disse ordrer er derfor afgørende for effektiviteten af din proces. Skal du vælge pr. vare? Eller tildeler du ordrer automatisk til dine lagermedarbejdere? Uanset spørgsmålet giver 3PL Dynamics dig et forspring.

Øg plukkeeffektiviteten

Pluk flere ordrer under en plukrunde, mens du kun skal stoppe på lokationen én gang. 3PL Dynamics understøtter forskellige kategorier, herunder batch, enkeltvare, batch, pakke og bølgevalg. Arbejd med den plukstrategi, der passer bedst til situationen.

Stykgods

E-fulfillment muligheder

Mange forskellige varianter er involveret i håndteringen af e-fulfillment. Derfor tilbyder 3PL Dynamics et fleksibelt set-up. Mulighederne er med andre ord uendelige

Beregn opbevaringsgebyret, som du ønsker

Beregn standeren pr. besat placering – uanset antallet af transportører. Derudover kan du have forskellige priser for hver placeringsstørrelse. På denne måde kan du oprette en salgsfaktura pr. uge eller pr. dag baseret på en bestemt kundes besatte placeringer.

EDI: Kommuniker 24/7 med dine kunder

Vil du modtage specifikationer i et forhåndsforslag eller dele oplysninger automatisk med din kunde? Udveksl nemt oplysninger med dine kunder og leverandører via en EDI-forbindelse.

Arbejdsgange: det næste trin med omvendt logistik

Returneringer kommer i forskellige varianter, og hver skal håndteres forskelligt. Brug arbejdsgange til at bestemme, hvad der skal gøres med varer, hvilke trin der skal følges, og hvilke oplysninger der skal registreres.

 

Mist aldrig dine restordrer af syne

Perfekt lagerstyring findes næppe. Som et resultat skal du nogle gange håndtere den situation, hvor din kunde anmoder om en artikel, mens den ikke er på lager. I så fald bliver du nødt til at håndtere restordrer.

Opret forbindelse til måle- og vejemaskiner

Opret en grænseflade med dine måle-/vejemaskiner og berig dine stamdata. Simpelthen ved at registrere vægten af varer direkte i 3PL Dynamics. Giver dig mulighed for at foretage en bedre vurdering af antallet af rederier og transportere mindre luft.