Lagerhotel og 3PL

Alt data samlet i én pakke

Som logistikudbyder har du brug for et pålideligt og kvalitetsbevidst lagersystem, der kan garantere dine kunder effektivitet, kvalitet og omkostningsstyring. Og dette er muligt med vores WMS-system, der automatiserer dine forretningsprocesser og tilbyder 100% support af dit lager.

Hurtig og pålidelig oplagring

WMS-systemet gør det muligt for dig at øge hastigheden og pålideligheden af dine processer, samtidig med vi reducerer fejl og administrationstid.

Sammenlignet med andre WMS-systemer er vores software koblet sammen med kunderne, hvilket gør det muligt at administrere flere kunder på samme lager.

Du får en oplagringsløsning, der giver dig…

  • Fuld sporbarhed og kvalitetskontrol
  • Værdiskabende logistik med registrering og fakturering
  • Stregkodescanner
  • Flere kunder samlet på ét lager
  • Nem og direkte afsendelse
  • Told- og karantænehåndtering
  • Elektronisk udveksling af data (EDI)
  • Fuld cross-docking funktionalitet.
Bornerups logistik - oplagring

100% support af dine aktiviteter

Vores WMS-software understøtter alle dine lageraktiviteter, uanset om du håndterer hele logistikkæden, eller en mindre del af det. Softwaren er bygget på forskellige moduler og indeholder:

Cross-docking

Hvor du nemt og hurtigt kan konvertere indgående varer til udgående varer. Med andre ord sendes dine varer direkte til forsendelse, når de er klar.

Elektronisk udveksling af data (EDI)

WMS-softwaren tilbyder et udvalg af interfaces, hvor du kan standardisere dem efter EDI-protokoller eller kundespecifikke ønsker. Du kan bruge Logi Apps til at følge bestemte meddelelsesformater for dine kunder. Vi sørger for forbindelsen fra start til slut.

Fakturering

Du får en problemfri administrering af økonomien med WMS-softwaren. Systemet er bygget på Dynamics 365 Business Central som nemt og hurtigt registrerer og fakturerer dine kunders lageraktiviteter.

Kundeportal

Giv dine kunder direkte adgang til at kontrollere deres ordrer, fakturaer, varer og ændringer i varebeholdningen via WMS-systemets kundeportal.

Kvalitetskontrol

Vil du kontrollere kvaliteten af dine varer gennem hele logistikprocessen, kan du nemt tilknytte trådløse enheder til WMS-systemet.

Ordreplukker

Uanset hvilken plukkemetode du bruger, understøtter WMS-softwaren alle ordreplukaktiviteter.

Pick-by-voice

Med stemmestyret plukning, kan dine medarbejdere nemt og effektivt operere og forbedre deres arbejdsgange, da de har hænderne frie til at plukke varene.

RF-scanning

Kontroller din lageraktivitet via scannere med RF-scanningsmodulet. Du får direkte indblik i tidsforbruget og sikrer kontrol over logistikprocessen.

Told

Den direkte forbindelse mellem toldsystemerne og WMS-software giver en nem og hurtig administrering af dine kunders toldangivelser.

Fuld sporbarhed og kvalitetskontrol

Med et enkelt klik kan du registrere enhver bevægelse på dit lager, både af varer, partier, paller, kasser osv.

Udskrivning af labels

Specialdesign SSCC-labels til dine kunder – her kan du lave labels efter kundens ønsker og behov i forhold til produkt og leveringsadresse.

Vægtintegration

Når der arbejdes med vægtvarer, er det vigtigt at notere godsets korrekte vægt. Standardinterface med vægte gør det muligt at indhente data på scannerne og registrere det direkte i WMS-systemet.

Værdiskabende logistik

WMS-softwaren planlægger og administrerer alle dine VAL-aktiviteter, som er integreret i hele scanningsprocessen. Med blot ét tryk på en knap kan du igangsætte fakturering af VAL-aktiviteterne.