Luftfragt

Nem, hurtig og effektiv luftfragt

Håndter dine luftfartsforsendelser nemt, hurtigt og effektivt med vores brugervenlige luftfragtssoftware, der tilbyder dig alle nødvendige funktioner til administrering af dine forsendelsesprocessor fra start til slut.  

Bornerups logistik - luftfragt

En flyvende dataadministration

Det brugervenlige luftfragtssoftware gør, at du kun skal indtaste dine data én gang, uanset om det drejer sig om import, eksport eller transit. Det intuitive system gør, at du uden problemer kan administrere dine data løbende.

Få en luftfragtsløsning, der giver dig …

  • Direkte link til toldsystemet
  • Brugervenligt overblik over toldformaliteter for forsendelse, import og udførsel
  • Automatisk oprettelse af dokumenter såsom CMR, toldangivelse, EUR1
  • Nedbrydning af konsoliderede luftfragtbreve
  • Nem dataregistrering af vægt, dimensioner, adresse osv.
Bornerups logistik - luftfragt

Toldaftaler og toldafgifter

Indsæt nemt og hurtigt dine prisaftaler i luftfragtssoftwaren, og få et bredt overblik over dine generelle prislister og faste priser for bestemte kunder. Den brugervenlige software angiver automatisk import, eksport eller transit til toldmyndighederne, hvilket garanterer en nem og sikker håndtering af din import og eksport.

Dokumenter til problemfrie forsendelser

Det er vigtigt at have de rette dokumenter klar til luftfragtsforsendelser. Den intuitive luftfragtssoftware gør det muligt at styre forsendelserne fra start til slut – så snart dine data er indtastet, tager softwaren sig af den videre proces, hvilket sparer dig for både tid og penge.