Stykgods

Skab profitable arbejdsgange og optimer fragtprocessen

Det kan være svært at holde styr på delforsendelser, papirarbejde som CMR-breve, tolddokumenter og dokumenter ved forsendelse af stykgods, men heldigvis har vi en god løsning til dig! Boltrics præsenterer et stykgodssoftware, som nemt og effektivt kan planlægge dine forsendelser, forsendelsesdokumenter og fakturaer.

Bornerups logistik - stykgods

Mindre tid og omkostninger sikrer bedre kvalitet

Ved forsendelse af stykgods er der flere afhentningssteder og leveringsadresser per rute, hvilket kan besværliggøre planlægning og administration.

Stykgodssoftwaren understøtter alle dine aktiviteter, så du kan forbedre din service, reducere dine omkostninger og minimere dit tidsforbrug.

En stykgodsløsning, der giver dig …

  • En brugervenlig omkostningsberegner
  • TMS-software med indsigt i vejtransport
  • Direkte dataudveksling mellem depoter og lastbiler
  • Link med indbyggede computere og avancerede planlægningssystemer
  • Nem og hurtig udarbejdelse af tilbud og fakturaer
Stykgods

Problemfri fakturering af stykgods

TMS-systemet giver dig en problemfri integration af den økonomiske administrering direkte i Dynamic 365 Business Central. Der oprettes automatisk en faktura, så snart din forsendelse er leveret. TMS-systemet tager samtidig højde for eventuelle prisaftaler, ventetider, rabatter mv. Herved sikrer du, at alle dine forsendelser nemt kan faktureres. Alt dette optimerer din faktureringstid og giver dig et bedre overblik.

Dokumenter og dataudveksling

Dine digitale forsendelsesdokumenter oprettes automatisk når du har indtastet de relevante data, såsom CMR, forsendelsesliste, afleveringsbrev mv. Derudover kan systemet automatisk beregne priser på baggrund af faste takstaftaler. Med et enkelt tryk kan du oprette et tilbud, og enten sende det eller konvertere det automatisk til en transportordre.

Som ansvarlig for dine kunders logistik ønsker du sikkert, at varerne bliver leveret hurtigst muligt, samtidig med at selve transporten glider problemfrit. Og det er muligt ved hjælp af den hurtige og pålidelige dataudveksling mellem depoterne og lastbilerne.

Bornerups logistik - stykgods