Det næste trin i e-fulfillment: automatiser dine processer fuldstændigt fra ordre til pluk

I den hurtige verden af e-handel er strømlining af dine arbejdsgange og minimering af manuelle handlinger afgørende for at holde dig foran konkurrenterne. Din virksomhed skal kunne håndtere store mængder, korte leveringstider og den stigende efterspørgsel fra webshops. Og det, når kvalificerede logistikmedarbejdere er sværere at finde end nogensinde. Automisering er derfor et logisk svar på disse udfordringer. Sigt efter effektivitet. Og sigt efter en fuldstændig automatiseret end-to-end arbejdsgang i din e-fulfillmentproces ved hjælp af DataHub, 3PL Dynamics og et robotiseret WCS.

Fra ordre til ‘pick-ready’ uden indblanding fra dine medarbejdere

Robotisering har været en førende trend inden for logistik i mange år. Og ja, mulighederne er uendelige. Din drift og din softwareløsning skal dog være i stand til at omfavne denne udvikling. Det hjælper vi dig gerne med! For nylig realiserede vi en fuldstændig automatiseret proces for en af vores kunder takket være den kraftfulde kombination af DataHub, WMS og lagerstyringssystemet fra HAI Robotics.

Hvordan fungerer det? Webshopordrer kommer ind i WMS via en EDI-integration. Disse ordrer kommunikeres derefter automatisk med WCS. Der plukker de automatisk styrede robotter artiklerne og placerer dem på dit pakkested. Alt sammen uden manuel indtastning!

»Forbrugeren forventer, at hans ordre leveres næste dag. Det er noget af en udfordring for logistikudbydere. En ordrevælger plejede at have brug for op til tyve minutter til at vælge en ordre helt. Nu, med integrationerne mellem HAI Robotics og 3PL Dynamics, kan vi vælge hundrede ordrelinjer på fem minutter med et tryk på en knap. Derfor

kan vi reagere meget lettere på disse korte leveringstider.”

 

Rick Voskamp, Business Development Manager hos Fox Global

Problemfrit samarbejde mellem din kunde, 3PL Dynamics og dine lagerrobotter

Boltrics’ DataHub forbinder din kundes e-handelsplatform med 3PL Dynamics. Det komplette elektroniske ordreflow mellem platformen og dit WMS er integreret på en standardiseret måde. På den måde kommunikerer 3PL Dynamics artikelmutationer, modtager ordrer og sender ordreopdateringer, der indeholder track & trace-oplysninger. Derudover kan forsendelsesoplysninger sendes til leveringsstyringsløsninger som NShift. På den måde har din kunde og forbrugeren løbende den seneste ordrestatus.

Desuden fungerer DataHub som en bro mellem din logistiksoftware og WCS fra (i dette tilfælde) HAI Robotics, hvilket hjælper dig med at strømline din plukkeproces fra A til Z. Dette begrænser sig dog ikke til at plukke. Desuden er lagerstyring og genopfyldning fuldstændig automatiseret med DataHub og de logistikprocesser, der som standard er tilgængelige i WMS. På denne måde vil online købte artikler være klar til WCS’s autonome robotter.

“WMS giver automatisk et tegn, når genopfyldning er nødvendig. Derfor behøver vi ikke bekymre os om det tilgængelige lager i WCS, og plukprocessen kan fortsætte dag og nat.”

 

Rick Voskamp, Business Development Manager hos Fox Global

Sig ja til holdbare forandringer i et langvarigt samarbejde, hvor vi kan regne med hinanden