Dokumentregistrering på næste niveau i skyen

Machine learning, AI, REST API’er: alle buzzwords, som vi støder på mere og mere. Med det nye “Next Level Document Capture” modul fra Boltrics omsætter vi virkelig disse vilkår i praksis.

Vi kombinerer styrken i Microsoft Cloud med vores DataHub-miljø. Vi konverterer dokumenter med ustrukturerede data til strukturerede data. Og disse data er tilgængelige i dit 3PL Dynamics-miljø med et tryk på en knap. Men hvordan gør vi det helt præcist?

Neural model

Ved hjælp af en neural model kan vi konvertere dine data. Denne model er blevet trænet med forskellige digitale dokumenter. Funktionerne er mærket i hvert dokument, og modellen husker, hvilke funktioner der hører til hvilken etiket. Dette giver os mulighed for at kalde denne model fra vores pålidelige DataHub for at afkode PDF-dokumenter og konvertere dem til Json eller XML.

Med Neural-modellen konverterer vi ustrukturerede data til strukturerede data og sender dem til dit 3PL Dynamics-miljø.

Du behøver ikke bekymre dig om oplæringen af Neural-modellen og layoutet i DataHub-miljøet. Boltrics ‘DataHub-team fritager dig fuldstændigt for dette.

Fra dokument til resultat

Det første trin er at levere et PDF-dokument: en faktura, transportdokument, tolddokument osv.

Document Capture trænes med utallige fakturaer, som du kan ikke forestille dig, om at AI-værktøjet har set det. Derfor er dit PDF-dokument ikke bundet til et fast layout.

DataHub-strømmen behandler dette PDF-dokument, dvs. de ustrukturerede data. Disse data konverteres af den neurale model til XML/Json: de strukturerede data. Dataene sendes til 3PL Dynamics API og behandles i 3PL Dynamics.

Hvad er fordelene for dig?

Med vores modul “Next Level Document Capture” behøver du ikke længere manuelt at indtaste værdier fra PDF-dokumenter. Det er fuldt automatiseret for dig. DataHub kan nemt behandle tusindvis af formularer i minuttet: arbejde, der tidligere kostede hundredvis af mandetimer.

Flere oplysninger?

Vil du vide mere om mulighederne med det nye Document Capture-modul? Eller vil du gerne vide, hvordan automatisering af processer med DataHub sparer tid i din organisation? Mail til info@bornerup.dk. Vi hjælper dig gerne.

Sig ja til holdbare forandringer i et langvarigt samarbejde, hvor vi kan regne med hinanden