Forøg marginer og vær mindre afhængig ved hjælp af kunstig intelligens

Når vi ser os omkring, ser vi de ekstreme konsekvenser af mangel på arbejdskraft i en lang række af forskellige brancher. Som et resultat skærer nogle virksomheder i deres services, hvilket fører til frustrerede kunder, mindre indtægter og lavere marginer. Det skaber usikkerhed, lægger pres på marginerne i din logistiske drift og begrænser skaleringsmulighederne for dig som iværksætter, fordi der simpelthen ikke er nogen arbejdskraft til rådighed.

Kunstig intelligens som løsning i krisen

Den gode nyhed er, at disse udfordringer presser iværksættere til at opfinde nye måder og komme med nye løsninger. Det hjælper vi gerne med. Og sammen med vores kunder finder vi nye innovationer. Et godt eksempel er brugen af kunstig intelligens (AI) i den softwareløsning, vi tilbyder dig som logistikudbyder.

AI: en stabil faktor i din drift

Ved at anvende kunstig intelligens kan du gøre dine processer mere forudsigelige. Forudsigelig, fordi kvaliteten konstant vil være den samme. Som it-eksperter siger vi ofte: ‘En computer lyver aldrig’. Og det er sandt. En computer sammenligner værdier, udfører en beregning og returnerer et resultat. En, der vil være den samme, så længe inputtet forbliver det samme. Det kan man ikke sige om menneskeligt arbejde. Nogle gange føler din medarbejder sig bedre end på et andet tidspunkt. Og i nogle øjeblikke er han eller hun mere fokuseret end på et andet øjeblik.

Skalerbar løsning

En anden fordel ved kunstig intelligens er, at du bliver mindre afhængig, fordi arbejdet udføres af en computer. Det betyder, at du ikke er afhængig af tilgængeligheden af dine medarbejdere, sygedage eller det faktum, at der er ekstrem mangel på arbejdskraft. Med andre ord er din virksomhed mere skalerbar, fordi du ikke er begrænset af medarbejdernes kapacitet, hvilket hjælper dig med at øge både dine indtægter og marginer.

Bornerups logistik - stykgods

Kunstig intelligens i 3PL Dynamics

I 3PL Dynamics anvendes kunstig intelligens via Microsoft Cognitive Services i vores modul Customs & Logistics integrationer. På denne måde kan vi ved hjælp af AI bruge ustrukturerede data som PDF’er som input og oprette ordrer i din logistikløsning på en intelligent måde. Med høj forudsigelighed og lav fejlmargin. Derefter kan du automatisk frigive ordren til en ordreplukker eller en chauffør via et workflow. Alt sammen uden indblanding fra mennesker og helt automatisk. Resultatet? Der er ikke behov for manuel ordreindtastning, og forudsigeligheden stiger. Det betyder, at du kan lave en højere volumen med det samme antal medarbejdere, omsætningen stiger, og omkostningerne tager et dyk.

Flere oplysninger?

Vil du lære mere om kunstig intelligens i 3PL Dynamics? Eller få flere oplysninger om denne måde at registrere dokumenter på? Mail til info@bornerup.dk og forbered din virksomhed til fremtiden.

Sig ja til holdbare forandringer i et langvarigt samarbejde, hvor vi kan regne med hinanden