Fremgangsmåde: tildele batches i transit til forsendelser og produktionsordrer

Den logistikkæde, der understøtter fødevareindustrien, skal strømlines perfekt. Forskellige led arbejder sammen som en velsmurt maskine. Og du er en af dem. Især ved transport og opbevaring  af afkølede friske produkter som frugt forårsager en ineffektiv logistisk proces forfald og spild af produkterne. Derfor er det som logistikudbyder i frugtbranchen meget almindeligt at tildele partier, der stadig er i transit, til en forsendelse. I denne blog viser vi dig, hvordan 3PL Dynamics understøtter dette rullende materiel.

  Tildel forventede batches til en forsendelse

  Der er to metoder til at tildele varer, der stadig er i transit, til en ny forsendelse. Først kan du oprette en forsendelse og udfylde det eksterne batchnummer på ordrelinjen. Dette sikrer, at allokeringen kun indeholder denne batch. Ulempen er imidlertid, at denne metode ikke tager højde for forbehold for den aktuelle og rullende beholdning.

  Anvend reservationer og rullende materiel

  Den anden måde at behandle disse varer på er at vælge batches ved hjælp af den tilsvarende navngivne funktionalitet. Fordelene er, at denne funktion tager højde for reservationerne på andre ordrer og viser, hvilke partier der stadig er i transit. I videoen nedenfor kan du se, hvordan du vælger batches på en forsendelse.

  Video: https://vimeo.com/814898560?share=copy

  Du kan vælge batches baseret på overskriften eller på dokumentlinjeniveau. Vælger du hovedet, vises alle batches for denne kunde. Vælger du at vælge på linjeniveau? Derefter vises batcherne baseret på filteret på dokumentlinjen.

  logistik

  Vælg batches til VAL-ordrer

  På samme måde kan du anvende denne funktionalitet på VAL-ordrer. Når du gør det, kan du tildele materialer, der stadig er i transit, til en proces i din operation. Derefter vælger du ikke batches på en forsendelse, men på en VAL-ordre. Naviger i 3PL Dynamics til processerne i en VAL-ordre, og vælg ‘Tildel materiale’.

   Høst fordelene ved 3PL Dynamics

   Vil du lære, hvilke andre funktioner der som standard er tilgængelige i 3PL Dynamics? Mail til info@bornerup.dk og vi hjælper dig gerne på vej.

   Sig ja til holdbare forandringer i et langvarigt samarbejde, hvor vi kan regne med hinanden