Hvad hvis større ikke er bedre? Skaler i dit eget tempo

Efterhånden som din virksomhed vokser, bliver dine processer mere komplekse. Der stilles flere krav til tid og ressourcer, og kunderne forventer mere. At håndtere større krav behøver ikke at betyde større budgetter og flere medarbejdere.

I dag transformerer cloud computing, hvordan små og mellemstore virksomheder driver forretning ved at gøre det nemmere at håndtere vækstudfordringer. Er du bekymret for, at skyen bliver en dyrere investering i det lange løb? Når man ser på selvrisikoen eller “total cost of use” – altså de samlede omkostninger ved at købe og vedligeholde en lokal løsning, viser det sig, at investeringen til en cloud-løsning ikke nødvendigvis behøver at være dyrere.

 

 

Når du surfer på nettet, har du sikkert set illustrationen af ​​isbjerget, der sammenligner lokalserver vs. skyen. Dette viser tydeligt forskellen i omkostninger mellem de to løsninger. Det første indkøb og de årlige licensomkostninger ligger over isen over “vandoverfladen”, mens meromkostninger til hardwarevedligeholdelse, nedetid og løbende IT-administrationsomkostninger er “under overfladen”. Med en cloud-løsning ved du dog præcis, hvad omkostningerne er på forhånd. Derudover er IT-administration inkluderet i det månedlige gebyr, opdateringer udføres automatisk og du skal ikke bekymre dig om data og ydeevne. Din it-afdeling skal kun styre systemet på et funktionelt niveau.

 

Hvilke fordele tilbyder skyen?

 • Arbejd smartere, ikke hårdere.
  Skyen åbner op for nye og effektive måder at arbejde på, herunder at være i stand til at forblive produktiv hvor som helst og få adgang til data og indsigt, der forbedrer dine kundeinteraktioner. Med et virksomhedsstyringssystem kan processer, såsom afgivelse af ordrer og behandling af fakturering, automatiseres for at frigøre dit team, så de kan fokusere på andre opgaver. På den måde får de udført mere arbejde med det samme antal medarbejdere.
 • Reducer forhånds- og driftsomkostninger.
  I stedet for at forudbetale for servere, software og tjenester tilbyder skyen en prismodel, der lader dig skalere – og betale – efterhånden som du vokser. Cloud-baserede virksomhedsløsninger fra Microsoft og Boltrics giver dig store forretningsfordele udover pålidelig ydeevne, sikkerhed på virksomhedsniveau og lav vedligeholdelse – alt sammen uden det store prisskilt.
 • Forvandl din virksomhed.
  Forvandl IT fra hovedpine til en fleksibel og prisbillig drivkraft for innovation. Som en ny virksomhed kan du nu bruge teknologi til at automatisere operationelle processer og levere mere skræddersyede kundeoplevelser. Med skyens fleksibilitet kan du skalere din virksomhedsløsning hurtigt og med minimale forudgående omkostninger, så du aktivt kan implementere ideer, der genereres i hele din organisation.
 • Et simpelt kontaktpunkt.
  Skyen giver fordelen ved at have et enkelt kontaktpunkt til både administration af systemet og applikationen. For eksempel skal du sørge for, at dit SQL-databasemiljø kører problemfrit. I et lokalt miljø administreres dette normalt af din (eksterne) systemadministrator. Men personen mangler viden og ekspertise omkring dette emne. Som et resultat falder ydeevnen, og der opstår usikkerhed om, hvor disse præstationsproblemer kommer fra. Er dette systemadministratorens eller softwareleverandørens ansvar? Med skyen fjerner du denne usikkerhed, fordi IT-administrationen er den ene parts ansvar.
Bornerups logistik - søfragt

Er du klar til skyen?

Med en fleksibel, skalerbar teknologi, der forenkler dine logistik- og driftsprocesser og hjælper dig med at arbejde mere effektivt, har du det, du skal bruge for at få større indflydelse med de ressourcer, du allerede har.

Hvornår skal man vælge lokal server, og hvornår skal man vælge skyen?

Har du en velfungerende serverpark og en solid IT-afdeling, kan det være en fordel at vælge lokalt. Når serverparken i den nærmeste fremtid bliver forældet, eller når man ønsker at outsource IT-administration, er det altid muligt at skifte fra lokal til skyen. Uanset hvad du vælger, er Bornerups her for at guide dig hvert skridt på vejen Lad os hjælpe dig med at udforske, hvad Nekovri eller 3PL Dynamics kan gøre for din virksomhed i dag og i fremtiden.

Sig ja til holdbare forandringer i et langvarigt samarbejde, hvor vi kan regne med hinanden