Konfigurer dine ZPL layouts

ZPL-label; en simpel kode, som alt relevant data kan knyttes til. Dette kan gøre dit arbejde som logistikudbyder betydeligt lettere. Heldigvis behøver det heller ikke være besværligt at komme i gang. I denne blog viser vi dig en trin for trin guide gennem alle de felter du har brug for, til at definere dine ZPL-layout i 3PL Dynamics. Kort sagt, en introduktion til ZPL Labels.

Generelle indstillinger for ZPL Layouts

I dit 3PL Dynamics-miljø kan du nemt oprette og justere labels. I videoen nedenfor guider vores partner Boltrics dig gennem de forskellige felter en efter en. På denne måde ved du, hvilke felter du har brug for til din specifikke label. Vi begynder med de generelle indstillinger.

 

Linjerne for ZPL Layouts

Når du har udfyldt de generelle opsætninger, er det tid til at gå videre til linjerne. På din ZPL-label kan du tilføje forskellige linjer. Alle med hver deres type og deres værdi. I videoen nedenfor introducerer Boltrics felterne på ZPL Layout linjerne.

 

 

Kom godt i gang

Med de trin, der er nævnt i videoen, har du etableret fundamentet til at starte med dine labels. Bemærk: Der er mange slags labels. Alle med forskellige typer layouts, men også med forskellige anvendelser. Som du har set i videoerne ovenfor, kan du arbejde med en SSCC-etiket. Vi har delt et eksempel nedenfor.

 

 

 

 

Er du klar til at komme i gang?

Vil du vide mere om brug af ZPL Labels? Eller har du brug for hjælp til at konfigurere layoutene i 3PL Dynamics? Du er velkommen til at kontakte vores team på info@bornerup.dk. Vores konsulenter hjælper dig gerne på vej.

Sig ja til holdbare forandringer i et langvarigt samarbejde, hvor vi kan regne med hinanden