Konfigurer SSCC-nummerintervaller på kundeniveau ved hjælp af vores vejledningsvideo

“Serial Shipping Container Code” (SSCC) er noget, du ser næsten hver dag som logistikserviceudbyder. Og hvis du ikke ser dem, vil dine kolleger på lageret eller i lastbilerne. Selvom disse mærker måske ikke virker specielle for dig, er de baseret på, hvordan din organisation fungerer. Og derfor er de helt nødvendige. For dig, men også for dine kunder. Derfor er der mange eksempler på, at kunder efterspørger en personlig SSCC-nummerserie, så deres administration bliver mere gennemskuelig. Får du også disse ønsker fra dine kunder? Læs videre og find ud af, hvordan du selv kan opsætte disse serier.

Dette blogindlæg er en opdatering af et nyligt indlæg. I dette indlæg forklarer vi trin for trin, hvordan du opretter en ny SSCC-nummerserie i Dynamics 365 Business Central. Bruger du stadig Windows-klienten? Læs dette blogindlæg for at lære, hvordan du optager disse serier i din version af 3PL Dynamics.

SSCC nummerserie i din administration

Når du opretter en ny SSCC nummerserie, er det vigtigt at beslutte hvilke numre der skal bruges på forhånd. Et SSCC-nummer består af 17 cifre. De første 10 cifre er faste; du modtager sandsynligvis disse fra din kunde. Den nummerserie, du ser i dit system, består dog af 18 cifre. Den 18. cifferet, det såkaldte “kontrolciffer”, indstilles automatisk af systemet.

Indtast en ny nummerserie

Du kan nemt selv oprette en ny nummerserie på kundeniveau. Følg trinene i videoen nedenfor, og tjek den nye SSCC-nummerserie ved at oprette en ny kvittering.

Videolink: Konfigurer SSCC-nummerserie på kundeniveau – YouTube

 

Mød kundernes krav direkte

Har du knyttet den nye SSCC-nummerserie til din kunde? Så kan du opfylde kundernes krav endnu bedre, samtidig med at du får mere overblik over din egen administration. Har du brug for hjælp til at lave den nye nummerserie? Så send os en e-mail til info@bornerup.dk. Vores rådgivere hjælper dig gerne.

Sig ja til holdbare forandringer i et langvarigt samarbejde, hvor vi kan regne med hinanden