Lineage Logistics

Lineage Logistics, verdens største leverandør af temperaturstyrede industrielle lager- og logistikløsninger, leverer service til hele fryseforsyningskæden – fra varemodtagelse til oplagring, merværdiaktiviteter og transport. Logistikudbyderen startede i USA, men opererer i øjeblikket over hele verden, i Nordamerika, Australien, New Zealand, Asien og Europa. Deres kunder har adgang til verdens største og mest dynamiske netværk af kølerum. Som et resultat hjælper Lineage Fortune 500-kunder til små familieejede virksomheder med at øge effektiviteten og beskytte integriteten af deres temperaturstyrede forsyningskæde.

For at hjælpe kunderne med at opnå succes, både nu og i fremtiden, udvider den internationale logistikudbyder konstant sin infrastruktur. Lineage Logistics Europe har besluttet, at 3PL Dynamics skal være standard WMS-systemet for Europa.

”Hovedårsagen til, at jeg kunne lide 3PL Dynamics-systemet, var, at arbejdsgangene er meget fleksible. Faktisk kan vi implementere alt, hvad vi kan komme i tanke om uden yderligere it-udvikling. Det er en kæmpe fordel, fordi vi kan reducere tiden til test af teknisk udvikling”

Peter Bryssinck, Business Integration Manager hos Lineage Europe

Stabil og fremtidssikker

Samarbejdet mellem Bornerups Logistics og Lineage Logistics har taget afsæt i deres søgen efter et nyt WMS, der kunne skaleres til fremtiden. Konkret har Bornerups Logistics:

N

5 implementeringer i hhv. Danmark og Norge

N

Understøttet Lineages koncernstrategi om en standardiseret platform

N

Fjernet spildtid med scanning via 3PL Dynamics' App Platform

N

Fjernet sløve og uholdbare tilpasninger

N

Reduceret testtid for teknisk udvikling pga. fleksibilitet

N

Konverteret til en fremtidssikker standardplatform

Fast pris

Faste principper bag leverancemodellen medfører, at der kan tilbydes fast pris og fast levering på 3-4 måneder. Herudover er drift og hosting samt licenser en del af den fastelagte pris.

Modulopbygget

Modulopbygning giver mulighed for at skræddersy standardløsningen til dine behov samtat skalere brugerkapacitet og moduler op og ned alt efter løbende behov og udvikling i virksomheden.

Ingen specialudvikling

Boltrics-platformen leveres med branche-specifikke standardmoduler. Standard medfører en yderst fleksibel og fremtidssikker løsning, hvor fremtidigt vedligehold er lettere i håndteringen.

Gennemtestet leverancemodel

Sammen med Boltrics har vi gennemført adskilligelige leverancer, som har skabt succesfulde resultater. Alene har Boltrics haft mere end 300 installationer globalt, hvor modellen er blevet gennemtestet.

Tryg forandring

”Ofte har vi en tendens til at kunne lide det, vi har, og hvis vi køber noget nyt, skal det tilbyde nøjagtigt det samme som det, vi har i dag. Men det er ikke, hvad innovation er” (Peter Bryssinck – Lineage Logistics)

Peter Bryssinck, Business Integration Manager hos Lineage Europe, begyndte at arbejde med 3PL Dynamics i Storbritannien, Belgien og Holland i 2016. Peter: “Vi udskiftede et gammelt WMS, fordi det var opbrugt med hensyn til nye funktioner og udvidelser. Vi kunne ikke længere komme videre”

Lineage Logistics var på udkig efter et nyt WMS, der kunne skaleres til fremtiden. Et brugerdefineret softwaresystem var ikke en optimal løsning. “For eksempel, hvis jeg skulle købe et brugerdefineret system og ønskede en udvidelse. Så ville mit system blive udvidet. Men i det lange løb bliver det et hvepsebo af alle mulige tilpasninger. Hvis du derefter vil have en ny version, tager det meget tid- og penge at fortsætte alle tilpasningerne til den nye version. Nogle gange er det ikke engang muligt at overføre den gamle version til den nye. Og endelig har du et system, der ikke længere kan opdateres og ikke længere indeholder nye funktioner.”

Derfor fangede 3PL Dynamics deres opmærksomhed. “Det er et valg. Hvis du siger: Jeg vælger innovation, stabilitet og et fremtidssikret system, der altid kan opgraderes. Så skal du vælge 3PL Dynamics.”

Det siger Lineage Logistics

Standard, men bestemt ikke ufleksibel

“Hovedårsagen til, at jeg kunne lide 3PL Dynamics-systemet, var, at arbejdsgangene er meget fleksible. Faktisk kan vi implementere alt, hvad vi kan komme i tanke om uden yderligere it-udvikling. Det er en kæmpe fordel, fordi vi kan reducere tiden til test af teknisk udvikling” forklarer Peter. 

 

Save the tree project: en papirløs operation

“Sammen med Bornerups partner, Boltrics, udviklede vi nye HTML5 scanningsskærme, som kan præsentere meget mere information end Telnet scannere. Vi så en drastisk reduktion i lastbilchaufførernes gangtider. De behøver ikke længere at gå 100 meter i kulden for at hente et ark papir på kontoret. Det sparer os for et par mandeår på lageret”.

“Desuden behøver chaufføren ikke at forlade sin opvarmede og komfortable gaffeltruck. Han kan bare se på sin skærm, få tildelt en ny opgave og udføre den opgave. For eksempel sender vi en PDF-fil med oplysninger om, hvilke paller der skal læsses først. Han kan så blot indtaste alle de nødvendige oplysninger” siger Peter.

Internationale implementeringer

Som verdens største leverandør af kølerum foregår implementeringer over hele Europa. Peter forklarer: “Heldigvis har Boltrics lokale partnere. Vi er også i Danmark, sammen med Boltrics’ partner Bornerups. Disse partnere er meget godt forbundet med Boltrics, og de ved præcis, hvordan WMS-systemet er sat op. Desuden er mit dansk ikke så godt. Partnerne taler det lokale sprog og har den lokale kultur. Så det er ikke kun partnerens tekniske viden, vi drager fordel af, det er også partnerens lokale kendskab”.

Nekovri Dynamics som standard i Europa

“Lineage koncentrerer sig om data og dataanalyse. At have ét standardsystem i hele Europa gør livet meget lettere for os. For eksempel har alle vores faciliteter oprettet de samme typer arbejdsgange. Så det betyder, at alle data mellem anlæggene i Europa meget nemt kan sammenlignes i anlæggene, samt hentes og sendes til den amerikanske datasø” beskriver Peter.

En komplet løsning

Vores faste leverancemodel gør det muligt at levere effektive løsninger, som med opbygning af branchespecifikke moduler kan skræddersyes til virksomhedens behov. Alt-i-alt en komplet løsning, hvor der leveres et fremtidssikkert og gennemtestet system til transport og logistik.

N

Implementering af ny platform

N

Drift og hosting

N

Løbende opdateringer

N

Licenser

N

Garanti for fast pris for leverancen