Lager- og transportoptimering: et stort skridt mod sporbarhed af lasttransportører

I toplogistik er korrekt koordinering mellem lagerstyringssystemet (WMS) og transportstyringssystemet (TMS) kritisk. Forskellen i forståelse mellem disse to systemer kan forårsage forsinkelser og unødvendige efterslæb i logistikfasen. Heldigvis er der nu udviklet en integreret løsning til Boltrics WMS og TMS for at sikre, at du skal udføre færre manuelle handlinger. Denne løsning fokuserer på transportørens sporbarhed. Bruger du Boltrics TMS i kombination med et andet WMS? Så er denne funktion også tilgængelig for dig gennem integration.

Sporbarhed af transportør

En af de største udfordringer i transportprocessen er at sikre sporbarheden af de enkelte lastbærere. Det giver dig mulighed for at spore leveringsstatus, defektregistrering, skadesregistrering og opfølgning i tophastighed. Det er også ofte ønskeligt at gruppere bærere efter enhed eller varetype, såsom ADR, foder eller fødevarer. Dette gør det muligt at bruge forskellige satsberegninger.

Lager og transport: forskellige forståelser

Lageret handler om at plukke og samle kundevarer på en enkelt lastbærer. Det handler om sprint af plukkeprocessen og den sømløse placering af varen, inklusive den tilsvarende batch. Dette skaber en udfordrende forskel i forståelsen mellem lageret og transportprocessen. Svarende til en deling, der splitter under en kuperet etape.

Integration mellem WMS og TMS

For at imødekomme denne udfordring er integrationen mellem WMS og TMS blevet optimeret. Det er nu muligt ubesværet at omsætte et lager til en klar og strømlinet transportordre. Også selvom den består af en eller flere blandede paller. Denne transportordre indeholder produktlinjer med tilsvarende individuelle lastbærere. Dette muliggør effektiv sporing og gør det muligt for delingen at fortsætte med at bevæge sig i fuld fart.

Hvordan implementerer vi denne sprint til effektivitet?

Den opdaterede integration mellem WMS og TMS giver flere muligheder. Det afhænger af din situation. Hvis du bruger WMS og TMS, kan du bruge den nye statusfunktion. Dette giver dig mulighed for at oprette og indstille den ønskede gruppering af luftfartsselskaber. Bruger du et eksternt lager? Derefter kan du bruge den nye dataintegrationsmeddelelse RCV-SHIPM-TO-ORDER som en eksplosiv sprint til effektivitet.

Introduktion til gruppering af fragtfirmaer

For begge indstillinger skal du oprette en gruppering. Det kan du gøre ved at søge efter “Transport Carrier Grouping”. Du kan derefter konfigurere denne gruppering som en grupperingskode i den relevante funktion. Du kan f.eks. gruppere fragtfirmaerne i dine resultater efter produktkode og fragtfirmatype. Og baseret på det vil du generere varelinjer med den produktkode som varekode. Vil du i gang med gruppering af fragtfirmaer? Derefter kan du bruge eksemplet nedenfor som en opsætning af grupperingskoden:

Implementering af integration mellem WMS og TMS er som en heroisk sprint i cykling. Det giver dig som logistikudbyder mulighed for at sætte tempoet op, lægge konkurrenterne bag dig og tage et kæmpe skridt mod optimal effektivitet.

Sig ja til holdbare forandringer i et langvarigt samarbejde, hvor vi kan regne med hinanden