Logistiksoftware kombineret med styrken ved Business Central: Fordelene ved Microsoft Foundation

24 timer i døgnet. 7 dage om ugen. Logistikken er altid på farten. Og det er din virksomhed også. Uanset hvilket tidspunkt på dagen det er, er der en konstant indgående og udgående leverancer og indgående ordrer. De skal håndteres hurtigt og effektivt. Det er det, der adskiller jer. Men du kan ikke gøre det alene. Du har brug for en stærk softwareløsning, der hjælper dig med at skille dig ud i lyset af opkøbsvanvid og voksende konkurrence på logistikmarkedet. En softwareløsning, der forstår din branche og er pålidelig, når det virkelig betyder noget. Boltrics-branchestandarden bringer disse to verdener sammen. Med input fra over 250 logistikudbydere tilbyder softwaren en bred vifte af funktionalitet designet specielt til logistikbranchen. Og med det stærke fundament i Microsoft Business Central har du også alle de tekniske værktøjer, du har brug for til at udføre døgnet rundt.

Business Central: Et stærkt teknisk fundament

Microsoft er en af de største softwarevirksomheder i verden. Og med Business Central bygger den amerikanske tech-gigant hver dag de nyeste innovationer ind i sit ERP-system. Mere end 22.000 virksomheder bruger det allerede. Dette er et solidt fundament, som Boltrics har udviklet sin logistiksoftware på. Så du har ikke kun adgang til Boltrics ‘væsentlige logistikfunktionalitet, men du kan også stole på et stærkt teknisk fundament. Fra standardfunktionalitet til cybersikkerhed. Alle Microsoft-udviklinger er tilgængelige i din softwareløsning.

Microsoft-funktionalitet vævet ind i dine logistikprocesser

Hos Boltrics siger vi ofte, at “fokus er afgørende for succes”. Så hos Boltrics fokuserer vi på at udvikle logistikbranchens standard – med succes. Microsoft Business Central hjælper os med dette. Ud over alle Boltrics-udviklinger er mange standard Microsoft-funktioner uundværlige for dine logistikprocesser.

Personalisering

Tænk på at tilpasse dine skærme og oversigter pr. bruger. I 3PL Dynamics kan du vælge, hvilke oplysninger du vil se, og hvad du ikke vil se. Uden at påvirke dine kollegers data. Du kan f.eks. trække og slippe kolonner. Eller skjul felter i en kortvisning. Så du kan fokusere på de data, du har brug for til at udføre dit job. Dette er, hvad vi kalder “standard” Microsoft. Men du kan også anvende dette på Boltrics-udviklede sider og tabeller. Et af mange eksempler på Microsoft-teknologi, der er vævet ind i Boltrics-branchestandarden.

Integrere med Office 365-programmer

Ud over Business Central bruger du sandsynligvis andre Microsoft-programmer. Også selvom du ikke bruger ERP. For eksempel er Word, PowerPoint og Excel programmer, du bruger hver dag. Og hvis du bruger Boltrics’ 3PL Dynamics – og dermed Microsoft Business Central – kan du nemt importere og eksportere data til og fra disse programmer. For eksempel kan du eksportere analyselister fra din logistiksoftware til Excel for at få større indsigt i dine lageraktiviteter, lager og gennemløb.

Med et klik på en knap kan vi eksportere data, så vi straks kan se, hvad der kommer.

– Sjoerd Sijl, Customer Service Leader, Bakker Logistiek.

Cybersikkerhed topprioritet

Microsofts mål? At gøre Business Central til verdens bedste og mest sikre ERP-løsning til små og mellemstore virksomheder. Og det betyder meget arbejde med systemsikkerhed. Som bruger af Boltrics’ 3PL Dynamics er du på forkant med udviklingen på dette område. Platformen fodres løbende med de nyeste teknologier og krav for at sikre dine systemer. På denne måde behøver du ikke længere bekymre dig om det og kan fokusere på din kerneforretning: at aflaste dine kunder for deres logistikaktiviteter.

Sig ja til holdbare forandringer i et langvarigt samarbejde, hvor vi kan regne med hinanden