Pakkeregistrering: Begræns bekymringerne og automatisere dine administrative arbejdsopgaver

Som logistisk serviceudbyder er der ingen vej udenom dette: pakkeregistrering. Hvis alt medregnes, repræsenterer pakkeregistrering en betydelig værdi. Ikke underligt, at dine kunder anmoder om, at disse processer kører til perfektion. Ved hjælp af 3PL Dynamics vil pakkeregistrering fremadrettet være ”piece of cake” at håndtere.

Prioritere dine logistikaktiviteter
Selvom pakkeregistrering er meget vigtig, ønsker du som logistikudbyder, at dine medarbejdere primært fokuserer på logistiske aktiviteter. Det giver mening, fordi det er her, hvor din virksomhed tjener pengene. Med modulet Pakkeregistrering i 3PL Dynamics, holdes pakkeflowet på dit lager på sporet ved at knytte det til dine logistiske aktiviteter. I så fald kræver en god pakkeregistrering kun, at du gør dine daglige processer.

Ny ansvarstager
At arbejde med modulet automatiserer ikke kun din pakkeregistrering, men det medfører også et ansvarsskifte. Ofte ligger pakkeregistreringens ansvaret blandt administrationen. 
Men med modulet Pakkeregistrering flyttes ansvaret for registrering af pakkerne fra administrationen til lageret. Lagermedarbejderen scanner fragten, når det kommer ind på lagerstedet. Uden ekstra arbejde mærkes pakkeændringerne derefter, herunder leverandøren, kunden, adressen og transportøren. Nu kan den administrative medarbejder fokusere på forskellige aspekter af processen, såsom kontrol af pakkebalancen eller administrative aktiviteter. Simpelthen fordi registreringen allerede er sket. Pakkeregistrering er nu en del af din almindelige proces, hvilket gør det nemmere at afslutte administrative handlinger og altid holde administrationen opdateret.

Pakkeregistrering i din WMS
Lad os nu fokusere på, hvordan det kan fungere for din virksomhed. Når du angiver modtagelses- eller leveringsordrer, bestemmer 3PL Dynamics automatisk, om pakkeartikler skal bookes, baseret på detaljelinjerne. Når du konfigurerer registreringen, kan du arbejde med fragtmandstyper samt enhederne på transportøren. Her kan du angive, hvilken type pakke du vil registrere, og hvilken du ikke vil. Du vil f.eks. registrere CHEP-paller og CBL-kasser, men du vil ikke registrere engangs-EURO-paller. Derefter, baseret på antallet af linjer, der er reserveret, er pakkeændringerne færdig. Når du f.eks. modtager en EURO-palle med 30 CBL-kasser, ændres softwaren automatisk antallet af EURO-paller ved at tilføje en og antallet af CBL-kasser ved at tilføje 30. Når disse kasser transporteres af en engangspalle, ændrer systemet kun antallet af CBL-kasser.

Som tidligere nævnt er transportøren og adressen også registreret. På denne måde kan du straks se kunden eller leverandøren, der er knyttet til ændringerne, og du kan nemt bestemme den samlede balance. 

Bornerups logistik - stykgods

Pakkeregistrering i din TMS
Udover pakkeregistrering på dit lager, vil du også blive konfronteret med det i din transport. Derfor kan du også bruge modulet Pakkeregistrering i din TMS. På denne måde kan du nemt holde styr på, hvilke pakkeartikler der er lageret på en givet lokation. Du kan f.eks. se, hvor mange fyldte paller du har leveret, og hvor mange tomme paller du har taget tilbage. Dette forhindrer komplikationer og gør faktureringen meget lettere.

Giv dine kunder indsigt i deres aktiviteter
På den ene side kan du bruge modulet til at betjene dine kunder efter bedste evne. Du kan dog også vælge at give kunderne indsigt i deres aktiviteter. Med 3PL Dynamics kan du give dine kunder mulighed for at se deres lageraktiviteter og dokumenter på webportalen. Ved at gøre dette kan din kunde se, hvilke varer der opbevares på dit lager, og hvad den samlede værdi er af alle pakkeartiklerne.

Opdag fordelene ved pakkeregistrering med 3PL
Vil du vide mere om mulighederne i modulet Pakkeregistrering? Eller vil du finde ud af, hvilken opsætning der er bedst for dig? Send en e-mail til info@bornerup.dk, og vi hjælper dig gerne. 

 

Sig ja til holdbare forandringer i et langvarigt samarbejde, hvor vi kan regne med hinanden