Prisbillige og hurtige EDI-integrationer via DataHub

Nu til dags arbejder flertallet af logistikserviceudbydere digitalt. Det samme gælder for deres kunder. Mange af dem har endda allerede automatiseret processerne, herunder kommunikationen. I de fleste tilfælde fungerer denne automatisering gennem EDI. Praktisk talt alle har hørt om det, men mange ved ikke, hvor de skal begynde. Ikke desto mindre forventer mange af dine (potentielle) kunder, at du stiller EDI-integrationer til rådighed. Hvordan kan EDI hjælpe dig med at komme videre, og hvor skal du begynde? I en række af blogs vil jeg sammen med mine kolleger fra dataintegrations-teamet forklare mere om EDI. Hver efterfølgende blog vil dykke dybere ned i emnet, men vi begynder nu fra begyndelsen: hvordan kan du nemt anvende EDI i din logistikorganisation?

Fordele ved EDI i logistik

Tidligere forklarede vi, at du kan opnå et enormt effektivitetsløft ved at bruge EDI. Integrationen af EDI sikrer, at du skaber en gnidningsfri informationsstrøm og et mere problemfrit samarbejde mellem dine interne og eksterne systemer. Med andre ord sparer EDI dig tid og omkostninger og forhindrer fejl ved at automatisere repetitive opgaver, selv hvis begge parter arbejder med forskellige systemer. Det er allerede to år siden, vi offentliggjorde denne blog. Nu kan du ikke længere ignorere EDI. Alle mellemstore virksomheder (herunder potentielle kunder) arbejder med automatisk dataudveksling, og hvis du ikke gør det, vil du blive efterladt. Så hvor brugen af EDI tidligere var en fin ekstrafunktion, er det nu en nødvendighed. Men hvordan kan du skifte til EDI?

Realisér EDI-integrationer med DataHub’en

Vil du opnå ovenstående nemt og effektivt? Så er Boltrics’ DataHub den EDI-løsning, du leder efter. Med denne har du al den viden og teknologi, du har brug for, samlet på én gang med minimal tidsinvestering. Og alt dette til en lav månedlig pris, som du kan skalere fleksibelt op og ned. “Hvad er en DataHub?” tænker du nok. DataHub’en er en platform, der giver tovejskommunikation mellem forskellige systemer. Dette gælder både dine interne systemer og dem fra eksterne parter. Desuden er den tidligere nævnte EDI-integration allerede blevet gennemført med succes. Systemerne forstår derfor hinanden.

En platform, der gavner alle

Vores platform er imidlertid ikke bare en platform. Denne EDI-løsning er også en branche-specifik løsning med “fælles tilpasning”. Ved at genbruge funktionaliteter opnås der en konstant optimering af systemet. Som følge heraf behøver fejl kun løses én gang. Derudover tilføjes der konstant nye muligheder, som er tilgængelige for alle tilknyttede kunder uden behov for omprogrammering. Alt på én fælles platform, tilgængelig for alle.

Bornerups logistik - stykgods

Hvad tilbyder DataHub’en dig af fordele?

Nøjagtigt tilpasset dit WMS, TMS eller Forwarding-system

Først og fremmest er DataHub’en eksklusivt for Boltrics’ kunder. Dette giver dig den fulde opmærksomhed, du har brug for. Vores fokus er på det perfekte samarbejde mellem DataHub’en og 3PL Dynamics. Alle opsatte datastrømme kan derfor ses og konfigureres inden for dit eget miljø, som vist på billedet nedenfor.

Forbindelser med mange eksterne parter på alle sprog

Dernæst er der mange forbindelser til eksterne parter. Dette gøres på et meget bredt spektrum af muligheder, såsom FTP, AS2, mail, webforespørgsler og så videre. Du kan også direkte forbinde med partnere og parter, der allerede er tilsluttet DataHub’en. Uanset hvilket sprog du taler; XML, CSV, X12, Edifact eller et lignende sprog. Dette giver dig mulighed for at drage fordel af udviklinger og samarbejder fra hele branchen.

Ingen uforudsete omkostninger og kun betaling for det, du bruger

Derudover anvender Boltrics en klar og attraktiv prisfastsættelsesmodel. Denne er baseret på en abonnementsform, der er skalerbar og modulær. Skal du bruge mindre? Så gå bare et trin ned i pakken. Forventer du flere beskeder næste måned? I så fald er det en god idé at gå et trin op. På den måde undgår du skjulte eller uforudsete omkostninger, og alle kortlægningsomkostninger er inkluderet. Fast pris, præcis som du er vant til fra os.

Dine data i et sikkert miljø med logistikforbindelser, der er nyttige for dig

Endelig vil jeg gerne nævne to yderligere fordele for dig. Først og fremmest kører vores DataHub i Microsoft Azures sikre miljø, et miljø hvor der er investeret milliarder i datasikkerhed. Så DataHub’en er cloud-baseret og kan derfor installeres på ingen tid. Hvis du ud over selve DataHub’en også har brug for nye EDI-integrationer (som endnu ikke er installeret), vil du have Integrationsteamet til rådighed. Sammen med dig tænker vi grundigt over dine processer og deres krav. På den måde får du måske ikke det, du bad om med det samme, men du får altid det, du har brug for.

Opdag alt om DataHub’en

Forhåbentlig har du nu lidt mere indsigt i, hvad vores DataHub er, og hvordan den muliggør brugen af EDI i din organisation. Hvis du vil have mere teknisk indhold og dybdegående information, anbefaler jeg at holde øje med vores blogs. Eller kan du ikke vente længere og har du brug for mere information? Lad os vide det!

Sig ja til holdbare forandringer i et langvarigt samarbejde, hvor vi kan regne med hinanden