Hej! Velkommen til bornerups

Med os får du en samarbejdspartner, der står klar til at tilbyde dig innovative og fremtidssikrede løsninger til logistik-branchen.

Software til en fast pris!

Vi præsenterer dig for et skræddersyet software, som passer til alle logistikudbyderes behov. Vores løsning indeholder alle nødvendige funktioner, du som logistikvirksomhed har brug for, og det er alt sammen til en fast pris og til en fast tid.

Et færdigt produkt på 3-4 måneder

Vi har styr på vores arbejdsgange og har designet vores processer efter logistikudbydere fra hele verden. Det betyder, at vi allerede kan levere et færdigt produkt til dig inden for blot 3-4 måneder.

Ingen behov for tilpasning

Vores løsning er som skabt til forretnings- og logistikprocesser og er lavet 100% til logistikvirksomheder. Derfor behøver du ingen individuel tilpasning. Softwaren implementeres problemfrit, så den matcher dine arbejdsgange og behov.

Sådan arbejder vi

Kunderejsen
Kunderejsen

Én løsningsansvarlig

  • Ved opstart af et projekt er du sikret én løsningsansvarlig, der arbejder for at imødekomme og implementere jeres ønsker og behov.
  • Ved afslutningen af et projekt, beholder du samme løsningsansvarlige, således du altid kan tale med en, der kender jeres forretning.

Dedikeret til dig og din forretning

  • Vi dedikerer et fast projektteam, der kun har til formål at arbejde på jeres opgave.
  • Gennem hele projektet møder du de samme ansigter.

Ugentlig projektstatus

  • Vi afholder et ugentligt projektstatusmøde, så du altid har et overblik over, hvor langt vi er, imens projektet er i gang.
  • Vi inviterer dig til gratis sparringsmøde hvert halve år, hvor vi snakker om jeres nuværende løsning.