Sammen på vej mod succes

Kontrakten er underskrevet. Aftalerne er indgået, og implementeringsprojektet er ved at gå i gang. Sammen vil vi arbejde hen imod det samme mål: En vellykket lancering af 3PL Dynamics hos dig. Inden for 3 måneder. Men hvad betyder det for dig? Og hvordan kan du sikre succes med dit projekt?

Hvad kan du forvente af os?

Inden vi går i gang med at implementere din lokation, har vores projektleder allerede sat en “ramme” op for projektet. Denne ramme består af alle aftaler for dit projekt. Fra startdatoen til den dag, du går live. Alt er sikret. På den måde ved alle, hvad vi arbejder hen imod sammen.

Rammen er fyldt med funktionelt indhold af konsulenten. Konsulenten diskuterer med nøglebrugerne for at kortlægge processerne sammen. Konsulenten opretter miljøet på grundlag af disse oplysninger. Alle dine processer behandles i 3PL Dynamics. Så du kan fortsætte med at arbejde, som du er vant til, men hurtigere og mere effektivt.

Din rolle i din succes

For at garantere, at du er i gang inden for 3 måneder, spiller nøglebrugeren hovedrollen. Det er vigtigt at have “det rigtige hold” ved bordet, så vi hurtigt kan tage skridt sammen. Nøglebrugere er de vigtigste personer i hele processen. De er afgørende for projektets succes!

At opnå denne succes kræver den rigtige tankegang og en sund dosis entusiasme – suppleret med procesviden. Men det er netop for nøglebrugerne, at de interne forhold skal lettes ordentligt. Det er vigtigt at frigøre sig fra almindeligt arbejde, have et godt projektrum til isolation og fokus og være i stand til at træffe beslutninger i processen. Med andre ord: Fuld støtte fra organisationen til at gøre projektet til en succes.

Tip fra vores projektleder: Er du en nøglebruger i implementeringsprojektet? Kom på gulvet! Tag en snak med alle dine kolleger. Har de det samme billede af de processer, der nu er sat på papir?

Er du klar til det?

Over 250 kunder er allerede live. Det har vi også lært af. Og vi er glade for at dele disse med dig. Vil du vide mere? Send en e-mail til info@bornerup.dk. Vi er klar til at hjælpe dig.

Sig ja til holdbare forandringer i et langvarigt samarbejde, hvor vi kan regne med hinanden