Skab orden i kaosset af transportordrer og brug filtre

Forsinkelser. Hastetransport. Ændringer i sidste øjeblik. I det daglige skal transportplanlæggere forholde sig til mange forskellige kunder, krav, aftaler, chauffører og ordrer. Og ikke altid så struktureret. Ofte er alle ordrerne indtastet i samme oversigt, mens ikke alle disse ordrer er vigtige for alle planlæggerne. Resultatet er fejl, distraktioner og en ineffektiv planlægningsproces. Giv derfor planlæggerne et samlet overblik over de ordrer, der er relevante for dem, og beskyt dine medarbejdere mod det kaos, som transportbranchen kan medføre. Dit TMS hjælper dig med dette.

Brug filtre til ordreoversigter

I 3PL Dynamics bruger du blot filtre på listesider. Dette inkluderer oversigten over alle indgående ordrer. Det betyder, at du kan sortere efter kundenavn og kun vise ordrer fra den specifikke kunde. Eller du kan sortere efter status og kun se de ordrer, der for eksempel stadig mangler at blive planlagt. Hvis du står for al national transport, kan du sortere efter destinationer inden for landegrænser. På den måde skaber du et struktureret overblik for dine medarbejdere.

Gem og genbrug filtre

Når du har fundet den rigtige visning, vil du måske ikke konfigurere hele filteret igen, næste gang du skal bruge det. Især når du har brug for det ret ofte. Gem derfor filtre og naviger nemt til listen over ordrer, der er relevante for dig også i fremtiden. I videoen herunder kan du se, hvordan du nemt selv kan bruge og gemme filtre.

 

Planlægningsopgaver vises direkte i rollecenteret

Med disse filtre kan du tage det et skridt videre. I rollecenteret i 3PL Dynamics, startsiden for dit TMS, kan disse filtre bruges som grundlag for den information, der vises her. For eksempel kan du direkte vise den korrekte planlægningsafdeling for specifikke brugere. Og du kan opsætte ruter baseret på disse filtre for at få et direkte overblik over antallet af ordrer, der stadig mangler at blive planlagt, leveret i dag eller afsendt i morgen. Fra disse fliser kan du klikke direkte til den filtrerede liste gemt bag flisen og fortsætte din planlægningsopgave.

Mere information?

Vil du gerne vide mere om, hvordan 3PL Dynamics forenkler din planlægning? Eller vil du vide, hvilke andre funktioner TMS tilbyder? Se vores webinar Fjern stramme marginer og visualiser dit overskud eller send en mail til info@bornerup.dk

Sig ja til holdbare forandringer i et langvarigt samarbejde, hvor vi kan regne med hinanden